fbpx

Trend evolution

DIGITALNI TISAK

TISAK POSJETNICA, LETAKA, FLYERA, KATALOGA, KALENDARA, DEKLARACIJA, PLAKATA...

TISAK VIZITKI

Sa personaliziranom posjetnicom ostavljate trajan dojam već tijekom prvog razgovora.
Na posjetnicama osiguran je dovoljan prostor za vaše kontakt podatke, poziciju u tvrtki, odjel i bilo koju drugu informaciju. Možete birati između različitih vrsta papira i dorada prema vašim željama, potrebama i u skladu s identitetom vaše tvrtke.

Na taj način uvijek ostavljate pozitivan dojam.

TISAK FLYERA

Nudimo vam visokokvalitetne letke, presavijene letke, brošure, mape, prospekte i flajere čak i u manjim količinama! Kod nas možete povoljno tiskati odgovarajući letak u raznim veličinama za svaku prigodu. Flyeri su izvrsno marketinško sredstvo jer s malim trudom dosežu velike i ciljane skupine ljudi.

TISAK KATALOGA

Za tvrtke u različitim industrijama, visokokvalitetne brošure i katalozi predstavljaju izvrsnu mogućnost da širokoj publici pruže informacije o svojim uslugama ili proizvodima. Od putničkih agencija koje predstavljaju klijentima nove destinacije iduće sezone, preko wellness hotela koji žele gostima predstaviti svoje tretmane, do čistih kataloga proizvoda, ovi tiskani proizvodi imaju raznolike primjene.
Naravno, također su pogodni kao korporativne brošure, upute za korištenje, informativne brošure za pacijente i mnogo više.

TISAK KALENDARA

Želite tiskati kalendar kako biste ga postavili, primjerice, na recepciji ili radnom stolu? Onda će vas naši stolni kalendari uvjeriti. Zahvaljujući čvrstom materijalu, mogu se stabilno i sigurno postaviti na glatke površine.
S druge strane, kod nas možete dobiti i zidne kalendare. Prednost zidnih kalendara je što su obično vidljivi za više osoba u prostoru. Na taj način dosežete posebno velik broj ljudi istovremeno - čak i ako tiskate samo jedan kalendar s logotipom.