fbpx

Trend evolution

DESIGN & brendiranje

DESIGN PAKIRANJA, KATALOGA, REKLAMA, LOGOTIPA, OGLASA...

DESIGN AMBALAŽE

Sigurno ste i sami upoznati s time: danas imate izbor između nekoliko proizvoda koji su gotovo identični u funkcionalnosti i opremi. Pažljivo pregledate proizvode i uspoređujete ih. Ako kvaliteta i rok isporuke izgleda ista, jedini kriterij za odluku ostaje cijena. Jedino ako je vaš brend dobro ukorijenjen u umovima vaše ciljane publike, to može dovesti do toga da povjerenje, obećanje kvalitete i imidž vaših kupaca više utječu na odluku o kupnji vašeg proizvoda. Vaš dizajn ambalaže u vezi s vašim brendom privlači pažnju i to dovodi do toga da vaši kupci kupuju vaš proizvod.

GRAFIČKI DESIGN

Kod nas ste na pravom mjestu ako želite estetski i zaista jedinstveno predstaviti svoje informacije. Također, u području tiskanih medija, koristimo provjerenu zanatsku vještinu i apsolutnu ljubav prema najfinijim detaljima. Elegantne promotivne brošure, reprezentativna godišnja izvješća, inspirativni katalozi proizvoda - što god želite tiskati: stojimo iza dizajna tiskanog materijala s jasnom strukturom i promišljenom dramaturgijom. To potiče želju za čitanjem i omogućava tjelesno iskustvo vaše marke.

DESIGN OGLASA

U današnjem digitalnom svijetu, društvene mreže igraju sve važniju ulogu u povezivanju s drugima, dijeljenju informacija te promociji proizvoda ili usluga. Imati jedinstveni dizajn na društvenim mrežama važno je za stvaranje dosljednog identiteta marke. Jedinstveni dizajn znači da su svi sadržaji objavljeni na različitim platformama društvenih medija oblikovani na dosljedan način i usklađeni međusobno. To uključuje korištenje boja, fontova, grafika i slika koje odražavaju vaš identitet marke.

DESIGN LOGOTIPA

Logotipovi su identifikacijski elementi i najvažniji dijelovi vizualne komunikacije za vašu tvrtku.
Individualni logo, koji je stručno implementiran na svim vašim poslovnim dokumentima, marketinškim materijalima, web stranici i društvenim medijima, osigurava vam reprezentativan i uspješan vizualni identitet te služi za prepoznavanje vaše tvrtke u cjelini. Jeste li zainteresirani za redizajn vašeg logotipa?

Stvorite s nama korporativni identitet vašeg poduzeća i stavite svoj brend u središte pozornosti: primit ćete personalizirani korporativni dizajn od nas. U tom procesu, logotip, tipografija, ikone, boje i strukture precizno se usklađuju s vašom poslovnom strategijom.

GRAFIČKA PRIPREMA

Pažljiva priprema tiskarskih materijala prvi je korak prema glatkom tijeku proizvodnje i konačno, zadovoljstvu klijenata. Provjera dokumenata namijenjenih tisku uvijek se obavlja uzimajući u obzir želje klijenta.

Naš fleksibilni tim uvijek je otvoren za vaše sugestije i prijedloge. Korištenjem profesionalnih grafičkih aplikacija možemo vas stručno poduprijeti od početka do realizacije vaših projekata.