fbpx

Trend evolution

DISPLAY SUSTAVI

ROLL-UP BANERI, A-STALCI, DISPLAY PULTOVI, REKLAMNE CERADE, SAJAMSKI ŠTANDOVI...

ROLL-UP BANERI

Roll-Up Displayi su traženi kao marketinški materijal gdje tvrtke žele skrenuti pažnju na određene proizvode ili kampanju. Bilo da se radi o sajmu, ulaznom prostoru trgovine ili trgovačkom centru, možete postaviti Roll-Up s logotipom na različite prodajne lokacije kako biste privukli interes kupaca ili posjetitelja.

Ako predstavljate svoje poduzeće na sajmu, Roll-Up Displayi su idealan marketinški materijal. Tiskamo Roll-Up Displaye kao marketinške materijale za sajmove ili ih opremamo vašim individualnim natpisom za druge prodajne događaje. 

A - Stalci

Sve više tvrtki koristi javni prostor za promociju svojih proizvoda ili usluga. Bilo da se radi o neposredno ispred vlastitih vrata, u trgovačkim prolazima ili na vanjskim događajima.

Za atraktivnu prezentaciju brinu A-stalci za reklame. Visoka kvaliteta i čvrstoća čine A-stalak izdržljivim nosačem reklama koji se može koristiti kako za unutarnje prostorije, tako i za vanjsku upotrebu. Probudite interes. Pomoću A-stalaka privući ćete pozornost i znatiželju.

Prolaznici tako postaju vaši potencijalni kupci.

JUMBO CERADE

Čak i veliki vanjski transparent možete postaviti bez prethodnog iskustva ili specijalnih alata. Detaljne upute za montažu će vam pomoći pri tome. Svi dijelovi su precizno označeni i jednostavno se sastave ili klikću, a neki se dodatno pričvršćuju vijcima.

Konstrukcija je čvrsta i izdržava često postavljanje i skidanje, a posebno je dizajnirana za vjetar i loše vremenske uvjete. Materijal je dugotrajan, ne hrđa i ne širi se. Posebno otisci na PVC ceradi ne blijede niti se kidaju, već zadržavaju svoju boju i sjaj tijekom dugotrajne upotrebe.

SAJAMSKI ŠTANDOVI

Četvrtasta, jednolična i malo raznolika - takvi su bili štandovi na sajmovima tijekom mnogih godina. U međuvremenu je poznato da je u sajamskom poslovanju prvi dojam važan, kao i to da se treba pozitivno izdvojiti od mnogih konkurenata. Funkcionalni sajamski štand više ne privlači posjetitelje. Umjesto toga, stvaraju se doživljajni prostori koji prvenstveno nude vizualne podražaje.
I vi krenite novim putem u dizajniranju sajamskog štanda, primjerice s zakrivljenim sajamskim zidom, i tako razbijte stare strukture.