fbpx

Trend evolution

OFFSET TISAK

TISAK MEMORANDUMA, LETAKA, FLYERA, KATALOGA, BLOKOVA, DEKLARACIJA, PLAKATA...

TISAK MEMORANDUMA

Poslovna korespondencija uglavnom se premješta na internet.

To je očito u vremenima kada digitalna komunikacija dominira. Poruka koja se prenosi u opipljivom obliku - na pažljivo odabranom papiru, s otiskom koji odražava karakter marke stvara ipak jedinstveni dojam.

TISAK LETAKA

Savijeni letak (trifold) je višedimenzionalni alat za izgradnju odnosa s klijentima.

Letci su univerzalni alat za promociju i informiranje o vašim proizvodima i uslugama. Međutim, često je potrebno predstaviti opsežnu ponudu. Jednostrani letak djelovao bi kaotično i ne bi izgledao privlačno. U takvim slučajevima preporučuje se korištenje savijenog letka. Letak doseže i primatelje koji ga ne traže, informira ih o vašem brendu i potiče korištenje usluge kada je potrebno - na taj način primatelj postaje klijent.
Možete distribuirati savijene letke u kovertama ili ih izložiti u kutiji u vašem sjedištu ili javnim prostorima.

TISAK FLYERA

Letci su i dalje učinkoviti!

Iako može izgledati da internet potpuno dominira marketingom i da nema potrebe koristiti tradicionalnije marketinške metode, to nije slučaj. Sjetimo se koliko letaka od lokalnih restorana vidimo po uredima, koliko ih završi u našim poštanskim sandučićima i koliko nam ih daju u ruke dok prolazimo gradom.

TISAK BLOKOVA

Blokovi s Vašim logotipom predstavljaju povoljan način za privlačenje novih klijenata i dosezanje šireg auditorija.
Darivanje poslovnim partnerima i korištenje tih bilježnica izvan ureda povećava prepoznatljivost Vaše tvrtke. Također, postavljanje Vašeg logotipa, imena i kontaktnih podataka na vezani notes olakšava potencijalnim klijentima pronalazak Vaših usluga.
Praktična svrha je jedan od razloga za tiskanje bilježnice. Pružamo vam mogućnost da sami odredite unutrašnjost bilježnice - bilo da želite prazne stranice, kockice, crte ili nešto drugo. Prilagođavamo izgled vizualnom identitetu vašeg brenda.

TISAK DEKLARACIJA

Jedan od ključnih komunikacijskih sredstava za predstavljanje proizvoda su deklaracije proizvoda. Oni se usredotočuju na bitne informacije o određenom proizvodu, na jasan i fokusiran način. Kroz primjenu korporativnog dizajna, postiže se oblik predstavljanja koji je istovremeno i efektan i detaljan te precizan.

Deklaracije proizvoda objašnjavaju specifične karakteristike, prednosti i uporabe proizvoda. Služe kao brz način prikupljanja informacija o proizvodu.

TISAK PLAKATA

Bez obzira radi li se o oglašavanju proizvoda, događaja ili izborne kampanje - važno je da se istakne i da bude što dostupnije širokoj masi. Ali sve to po što nižoj cijeni. Rješenje?
Plakati!
S malo kojim drugim marketinškim alatom postići ćete bolji omjer cijene i učinka i privući više pažnje. Mogućnosti korištenja su praktički neograničene, kako što se tiče dizajna, tako i što se tiče mjesta postavljanja. A ako vam treba samo mala količina, ni to nije problem, vaše plakate tiskamo prema vašim željama. Plakate tiskamo digitalnim tiskom već od jednog primjerka, u uobičajenoj kvaliteti.