fbpx

Trend evolution

DTF TISAK

TISAK NA MAJICE, DUKSE, RADNA ODJELA, KAPE, ŠALICE...

OTISKANE MAJICE

Volimo kada su naši klijenti zadovoljni. I volimo kada se i nakon nekoliko mjeseci još uvijek radujete majici s DTF tiskom, jer još uvijek izgleda dobro, a otisak tvrtkinog logotipa je i dalje besprijekoran, gotovo kao prvog dana.

Za prakse, uredske prostore, zaposlenike, catering, restorane, obrtnike, udruge, kafiće, maturante...

OTISKANE DUKSE

Puloveri i dukse su promotivni pokloni koji pružaju toplinu u hladnijim vremenskim uvjetima. Dokazano korisni u svakodnevnom životu, dukse s vlastitim logotipom donose dugoročne marketinške učinke. Pulovere s logotipom ljudi rado prihvaćaju kako bi ih redovito nosili tijekom hladnih dana. Kvalitetni puloveri s otiskom, kao topla odjeća, dokazali su se kako kod stalnih kupaca, tako i kod zaposlenika. Tiskani promotivni puloveri često se nose i savršeno predstavljaju vašu tvrtku.

OTISKANE KAPE

Šilterice su nezaobilazni u svijetu mode. Vidimo ih svugdje: kod sportaša, poznatih osoba, mladih - svi ih nose. Savršeno se uklapaju kao promotivni proizvod. Posebno mlađe ciljne skupine vole sportske marketinške proizvode.

Bilo da se radi o logotipu tvrtke, imenu, marketinškom sloganu ili nekom drugom natpisu: tiskamo vašu potpuno individualnu šiltericu točno onako kako odgovara vašem poduzeću!

Također, sportski klubovi rado posežu za individualnim kapama kako bi demonstrirali zajedništvo među članovima i pripadnost klubu.

OTISKANE ŠALICE

Za brojne ljude dan počinje s kavom ili čajem, zbog čega šalice kao promotivni proizvodi dosežu mnoge ciljne skupine. Odabir šalica kao reklamni poklon znači da ste prisutni na radnom stolu ili u kuhinji vaših klijenata tijekom dugog razdoblja.

Koristite šalice s logotipom kako biste svojim klijentima ili zaposlenicima prenijeli pozitivne osjećaje poput užitka i opuštanja!