fbpx

Trend evolution

XXL TISAK

OSLIKAVANJE VOZILA, OSLIKAVANJE IZLOGA, OSLIKAVANJE INTERIJERA, TISAK NA CERADE, PVC NALJEPNICE...

OSLIKAVANJE VOZILA

Upečatljivo oslikavanje vozila je savršeno mobilno marketinško sredstvo za promociju vašeg poduzeća ili usluge.

U pokretnom marketingu, nema boljeg alata od vozila za promociju. Oslikavanje vozila omogućava vam da reklamu direktno dostavite klijentima. Osim za osobne automobile, oslikavanje se može primijeniti i na autobuse, vlakove, taksi vozila, dostavna vozila pa čak i na čitave flote kamiona.

OSLIKAVANJE IZLOGA

Velika promocija s rupičastom folijom!

Rupičasta folija je perforirana folija koja se koristi za razne namjene. Na prozorima štiti od neželjenih pogleda s vanjske strane, ali istovremeno omogućuje dobar pogled prema vani. Slične učinke možete postići i na drugim staklenim površinama. Njihove posebne karakteristike dolaze do izražaja i na vozilima. Pogodne su za ljepljenje na stražnje bočne prozore, a dopušteno ih je koristiti i na stražnjem staklu.

OSLIKAVANJE INTERIJERA

Jumbo naljepnice za unutarnje prostore

Oglašivačke naljepnice su važan alat za učinkovito oglašavanje na glatkim površinama i staklu unutar prostora. U digitalnom tisku, veličina i oblik nisu presudni. Bez obzira želite li privremeno (monomerna folija) ili dugoročno rješenje (polimerna folija), ovdje ćete pronaći odgovarajući materijal prema svrsi uporabe.

XXL CERADA

Aktivno se istaknuti

S fasadnim banerima to nije problem. Oglašavanje na fasadi je popularan način da se velikim površinama skrene pozornost na svoj brend, proizvode ili usluge. Tako je fasadno oglašavanje na visokim zgradama, crkvama ili tornjevima danas jednostavno dio slike grada i pridonosi značajnom porastu prepoznatljivosti. Oglašavanje na fasadi je učinkovito i uspješno.

XXL TABLA

Pojam reklamne ploče je jednako raznolik kao i mogućnosti koje imamo za njihovu primjenu.

Izvedbe koje su otporne na svjetlo i vremenske uvjete osiguravaju upotrebu na otvorenom. Kada želite da lokacije budu primjećene, potrebno je poduzeti mjere koje privlače pažnju.
S našim stručnim znanjem ostvarujemo prilagođena rješenja za vaše poslovanje.